18. november 2018

Brev fra Stofa
Vi er oplyst om, at ikke alle vores nuværende medlemmer har modtaget brev fra Stofa - Det kan vi kun beklage rigtig meget.
Du kan se et eksempel på brevet her:   Brev fra Stofa
Vi har informationsmøde på tirsdag den 20. november kl. 17:00 - 19:00, hvor du kan stille spørgsmål og forhåbentlig får svar på det hele.
HUSK også, at vi den 20. november serverer frikadeller og kartoffelsalat til mødet
Det hele foregår på "Mediecentret" Søparken 2, Aabybro

16. november 2018

Priser på Stofas hjemmeside
Nu har alle medlemmer fået brev fra Stofa og os, hvor vi henviser til vores informationsmøde på tirsdag, samt informationer om hvordan man bestiller TV, Internet (Bredbånd) og telefon.
Vær opmærksom på, at den hjemmeside Stofa henviser til www.stofa.dk/aabybro har FORKERTE priser - priserne her på siden er de korrekte

9. november 2018

Priser på TV pakker for 2019
Vi kender nu de nye priser for TV pakker - Se under priser.

8. november 2018

Fællesmøde
Fællesmødet tirsdag den 20. november kl. 17-19 afholdes på Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt, Søparken 2, 9440 Aabybro (Mediecentret)
Der serveres frikadeller og kartoffelsalat til mødet.

26. oktober 2018

Fællesmøde
Første fællesmøde for alle nuværende og tidligere medlemmer af Aabybro Antennelaug finder sted den 20. november 2018 på Mediecentret. Nærmere information følger. Alle nuværende medlemmer vil også få en personlig invitation fra Stofa og Aabybro Antennelaug


9. oktober 2018

Flere har fået brev fra Stofa

        Der er mange af vores medlemmer der har modtaget brev fra Stofa om et møde i DGI huset den 10. oktober. Det er desværre en fejl der er sket fra Stofas side og de beklager meget over for Antenneforeningen. Årsagen var, at de ikke havde informeret deres "kampagneafdeling" om, at de havde indgået en aftale med os. De møder dog op med folk der fuldt ud kender til den aftale vi har indgået med dem, så mød I bare op og få en god snak om muligheder for TV og Internet med Stofa, hvor I fortsat vil være medlem af Aabybro Antennelaug


30. september 2018Hvorfor skifter vi overhovedet leverandør?

      
  Aabybro Antennelaugs bestyrelse har gennem en årrække haft forskellige holdninger til hvad der skulle til for at blive medlem af foreningen. Foreningen startede i midten af 70'erne på vilkår, hvor hver husstand betalte "faktiske" omkostninger for at blive tilsluttet. Denne praksis er helt anderledes i dag, hvor flere virksomheder/firmaer tilbyder gratis tilslutning. Denne praksis har vi ikke tidligere haft i foreningen, og derfor er der opstået rigtig mange "huller" i byen, hvor det i dag ikke er muligt at bliver medlem af antenne foreningen. Dette til stor besvær for de medlemmer der flytter rundt i byen og gerne vil have deres tv pakker fra antenneforeningen med. Med vores nye aftale med Stofa vil antenneforeningen få adgang til alle Stofas fiberkunder i byen. Stofas nuværende TV og Internet kunder i Aabybro by vil derfor få mulighed for, at bliver medlem af Aabybro antenneforening. 
I alle fremtidige udstykninger i Aabybro by, vil vi nu etablere "COAX" eller Fiber, så nye beboer her vil få mulighed for at melde sig ind i vores forening. På denne måde vil vi igen bliver en antenneforening for HELE Aabybro by. Derudover får vi opgraderet vores netværk, så vi også fremover kan tilbyde Internet med de højeste hastigheder. 
Priserne på TV pakker blive ca. de samme som vi idag betaler hos YouSee, og de fleste Internet/bredbånds hastigheder bliver lidt billigere.
Derudover får vi nogle administrative fordele, som gør det lidt lettere at administrere foreningen.

Der hvor YouSee og Stofa selv driver nettet og medlemmerne koster TV pakker typisk over kr. 1000,- mere pr . år, end de byer der har deres egen antenneforening og "bare" bruger YouSee eller Stofa som leverandør.

Lad os nu holde fast i, at det fortsat er en rigtig god idé at have en antenneforening, som i Aabybro hedder "Aabybro Antennelaug"12. september 2018
Pressemeddelelse
Stofa og Aabybro Antennelaug

Aabybro Antennelaug har sikret alle medlemmer Giganet

Den 1. januar 2019 træder en ny og fordelagtig aftale mellem Aabybro Antennelaug og Stofa i kraft.

 

Er du medlem af Aabybro Antennelaug? Glæd dig. Den 1. januar giver en ny tv- og bredbåndsaftale dig nye muligheder. Det fortæller formand i Aabybro Antennelaug, Steen Paulsen: ”Vi har netop indgået en tv- og bredbåndsaftale med Stofa, der kommer alle vores medlemmer til gode. De kan se frem til internet med gigabit-hastigheder, flere tv-kanaler i grundpakken og nemmere administration. Medlemmer, der har en tv-pakke, kan desuden få 4/1 Mbit bredbånd for 0 kr. Desuden betyder samarbejdet, at vi i Aabybro Antennelaug i første halvår af 2019 kan levere tv, internet og telefoni sammen med en række helt nye digitale tjenester i hele Aabybro by, hvilket er en af foreningens målsætninger”.

 

Et stærkere internet til alle medlemmer

Aftalen betyder, at Stofa i 2019 opgraderer kabel-tv-nettet i Aabybro Antennelaug til Giganet, så der i fremtiden kan leveres op til 1.000 Mbit. En hastighed, der fuldt ud matcher det, der leveres på det lokale fibernet. Og det nye net er ikke kun en fordel for de medlemmer, der har brug for ultrahurtigt internet. Helt almindelige familier med børn, der streamer film og serier, spiller og surfer online vil tydeligt kunne mærke en forskel.

 

Jesper Kjelgaard, salgsdirektør i Stofa, siger: ”Med den nye aftale har Aabybro Antennelaug og Stofa i fællesskab sikret, at medlemmerne får adgang til de allernyeste digitale muligheder. Og vi har forpligtet os til at fremtidssikre nettet og hele Aabybro Antennelaugs infrastruktur med den nye digitale motorvej, Giganet, så vi kan give medlemmer tidssvarende tv- og internet med en bedre digitale oplevelse.”

 

Bedre og mere fleksible tv-oplevelser

Den 1. januar kan medlemmerne tænde fjernsynet til en helt ny digital virkelighed, når de får adgang til Stofa WebTv og Stofa SmartTv. Her kan de bl.a. se tv på computer, tablet og telefon, de kan pause og spole i udsendelser, optage dem direkte på tv’et eller starte programmerne forfra. Det er også muligt at leje film fra sofaen, og der er adgang til store arkiver med børneunderholdning, film og serier.

 

Samarbejdet indeholder også en fælles administrationsaftale, som gør det nemmere for medlemmerne at få de produkter, de ønsker, uanset om de henvender sig til Stofa eller til Aabybro Antennelaug. I praksis betyder det desuden, at medlemmer fremover modtager én samlet regning.

 

Faktaboks: Hvilke fordele giver aftalen dig?

-       Danmarks stærkeste grundpakke med bl.a. Tv2 Charlie, Kanal 5, Kanal 4, Tv 2, Tv3, Tv3 puls, dk4 og Comedy Central

-       Nye digitale tv-muligheder med f.eks. WebTv og SmartTv

En omfattende opgradering af kabel-tv-nettet, der giver op til 1.000 Mbit bredbånd, flere tv-kanaler i ultra HD og større kapacitet i nettet                         

Medlemsregistrering - Skift af tv pakker  - Kontakt  


Det er nu muligt at bestille Bland Selv, hvor du kan vælge mellem "Bland Selv Fuldpakke" (Grundpakke + 36 valgfrie kanaler) eller "Bland Selv Mellempakke" (Grundpakke + 10 valgfrie kanaler)

Bemærk, at priserne på "Bland Selv" følger priserne på vores Mellem- og Fuldpakker.

Du skal være opmærksom på, at når du bestiller "Bland Selv" så får du monteret et grundpakkefilter på din TV tilslutning og du kan dermed KUN se de programmer du selv vælge på det kort og eller TV boks du får hos YouSee.

Det vil dermed kun være muligt, at se programmerne fra grundpakken på de TV der ikke har eget YouSee kort eller YouSee boks tilsluttet.

Det koster kr. 298,- at tilmelde sig Bland Selv.

Bland Selv skal bestilles hos YouSee på 70 70 40 70


 

-----------------------------------------------------------------------------------------

  Se vores attraktive priser på TV pakker under priser.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Er dit TV signal dårligt? Så se her 

----------------------------------------------------------------------------------------- 
Hold øje med vores hjemmeside her, hvor vi løbende vil informere om vores skifte fra YouSee til Stofa.
Der vil kommer information omkring ombytning af bokse, kort mv.

Derudover vil vi uden beregning tilbyde en kanalsøgning når vi skifter til Stofa for de medlemmer der måtte ønske det

Har du spørgsmål så brug gerne "henvendelser" under kontakt, så vil vi forsøge at besvare spørgsmål så godt som muligt.
 
Spørgsmål og svar vil løbende bliver vist her på siden.


 
 


   
Cookies

Kontakt

Aabybro Antennelaug
Kirkevej 25
9440 Aabybro
Tlf: 20 26 64 41 - Steen