12. september 2018
Pressemeddelelse
Stofa og Aabybro Antennelaug

Aabybro Antennelaug har sikret alle medlemmer Giganet

Den 1. januar 2019 træder en ny og fordelagtig aftale mellem Aabybro Antennelaug og Stofa i kraft.

 

Er du medlem af Aabybro Antennelaug? Glæd dig. Den 1. januar giver en ny tv- og bredbåndsaftale dig nye muligheder. Det fortæller formand i Aabybro Antennelaug, Steen Paulsen: ”Vi har netop indgået en tv- og bredbåndsaftale med Stofa, der kommer alle vores medlemmer til gode. De kan se frem til internet med gigabit-hastigheder, flere tv-kanaler i grundpakken og nemmere administration. Medlemmer, der har en tv-pakke, kan desuden få 4/1 Mbit bredbånd for 0 kr. Desuden betyder samarbejdet, at vi i Aabybro Antennelaug i første halvår af 2019 kan levere tv, internet og telefoni sammen med en række helt nye digitale tjenester i hele Aabybro by, hvilket er en af foreningens målsætninger”.

 

Et stærkere internet til alle medlemmer

Aftalen betyder, at Stofa i 2019 opgraderer kabel-tv-nettet i Aabybro Antennelaug til Giganet, så der i fremtiden kan leveres op til 1.000 Mbit. En hastighed, der fuldt ud matcher det, der leveres på det lokale fibernet. Og det nye net er ikke kun en fordel for de medlemmer, der har brug for ultrahurtigt internet. Helt almindelige familier med børn, der streamer film og serier, spiller og surfer online vil tydeligt kunne mærke en forskel.

 

Jesper Kjelgaard, salgsdirektør i Stofa, siger: ”Med den nye aftale har Aabybro Antennelaug og Stofa i fællesskab sikret, at medlemmerne får adgang til de allernyeste digitale muligheder. Og vi har forpligtet os til at fremtidssikre nettet og hele Aabybro Antennelaugs infrastruktur med den nye digitale motorvej, Giganet, så vi kan give medlemmer tidssvarende tv- og internet med en bedre digitale oplevelse.”

 

Bedre og mere fleksible tv-oplevelser

Den 1. januar kan medlemmerne tænde fjernsynet til en helt ny digital virkelighed, når de får adgang til Stofa WebTv og Stofa SmartTv. Her kan de bl.a. se tv på computer, tablet og telefon, de kan pause og spole i udsendelser, optage dem direkte på tv’et eller starte programmerne forfra. Det er også muligt at leje film fra sofaen, og der er adgang til store arkiver med børneunderholdning, film og serier.

 

Samarbejdet indeholder også en fælles administrationsaftale, som gør det nemmere for medlemmerne at få de produkter, de ønsker, uanset om de henvender sig til Stofa eller til Aabybro Antennelaug. I praksis betyder det desuden, at medlemmer fremover modtager én samlet regning.

 

Faktaboks: Hvilke fordele giver aftalen dig?

-       Danmarks stærkeste grundpakke med bl.a. Tv2 Charlie, Kanal 5, Kanal 4, Tv 2, Tv3, Tv3 puls, dk4 og Comedy Central

-       Nye digitale tv-muligheder med f.eks. WebTv og SmartTv

En omfattende opgradering af kabel-tv-nettet, der giver op til 1.000 Mbit bredbånd, flere tv-kanaler i ultra HD og større kapacitet i nettet                         

Medlemsregistrering - Skift af tv pakker  - Kontakt  


Det er nu muligt at bestille Bland Selv, hvor du kan vælge mellem "Bland Selv Fuldpakke" (Grundpakke + 36 valgfrie kanaler) eller "Bland Selv Mellempakke" (Grundpakke + 10 valgfrie kanaler)

Bemærk, at priserne på "Bland Selv" følger priserne på vores Mellem- og Fuldpakker.

Du skal være opmærksom på, at når du bestiller "Bland Selv" så får du monteret et grundpakkefilter på din TV tilslutning og du kan dermed KUN se de programmer du selv vælge på det kort og eller TV boks du får hos YouSee.

Det vil dermed kun være muligt, at se programmerne fra grundpakken på de TV der ikke har eget YouSee kort eller YouSee boks tilsluttet.

Det koster kr. 298,- at tilmelde sig Bland Selv.

Bland Selv skal bestilles hos YouSee på 70 70 40 70


 

-----------------------------------------------------------------------------------------

  Se vores attraktive priser på TV pakker under priser.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Er dit TV signal dårligt? Så se her 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 
Hold øje med vores hjemmeside her, hvor vi løbende vil informere om vores skifte fra YouSee til Stofa.
Der vil kommer information omkring ombytning af bokse, kort mv.

Derudover vil vi uden beregning tilbyde en kanalsøgning når vi skifter til Stofa for de medlemmer der måtte ønske det

Har du spørgsmål så brug gerne "henvendelser" under kontakt, så vil vi forsøge at besvare spørgsmål så godt som muligt.
 
Spørgsmål og svar vil løbende bliver vist her på siden.


 
 
 
Cookies

Kontakt

Aabybro Antennelaug
Kirkevej 25
9440 Aabybro
Tlf: 20 26 64 41 - Steen